English Breakfast - Mëngjes Anglez

Koha e pregatitjes:

20 minuta ose më pak

Koha totale:

20 minuta ose më pak

Përbërësit:
  • 2 ve
  • 2 salçiçe
  • Disa riska proshutë
  • Domatina
  • 2 riska bukë tosti
  • Rukola
Përgatitja:

Pjekni salçiçen me proshutë dhe shtoni vezë dhe buke tosti. Ndani domatinat. Prisni që salçiçet dhe vezët të pjekën. Shërbeni në një pjatë me domatina dhe gjethet rukola. Ju bëftë mirë!

Author : Delimano