Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Antarësohu në

Mirëmbajtje shtesë

Çka është dhe çka mbulon Mirëmbajtja shtesë?

Mirëmbajtja shtesë është shërbim ekstra në kuadër të një pagese simbolike, që ofrohet në produkte të caktuara. Nëse keni blerë produktin tonë dhe keni hasur në probleme me funksionimin e produktit brenda 1 (një) viti nga dita e blerjes, ju lutem telefononi qendrën e TOP SHOP për Kujdes ndaj Konsumatorëve (038660308) dhe informoni ata në lidhje me problemin.

Shërbimet e Mirëmbajtjes shtesë kryhen në rastet kur:

 • Produkti përmban ndonjë defekt - si rrjedhojë produkti servisohet ose në rast të mos-servisimit, zëvendësohet me një të ngjashëm. Nëse asnjë produkt i ngjashëm nuk është në dispozicion, ne ju ofrojmë një zgjidhje alternative.
 • Përdorimi i produktit është bërë në pajtueshmëri me rekomandimet profesionale për përdorim dhe mirëmbajtje të produktit.

Mirëmbajtja është e vlefshme:

 • Nga data e blerjes së mirëmbajtjes, dhe vlen deri në skadimin a periudhës kohore të dhënë në dokumentin përcjellës.

Afati për servisimin e produktit:

 • Nga momenti i pranimit të produktit, afati i riparimit të produktit është 30 ditë kalendarike. Bazuar në Ligjin Nr. 06/L-034 Për Mbrojtjen e Konsumatorit, Neni 81, Pika 2.3)
 • Në rast të servisimit apo kthimit te produktit, në mënyrë që mirëmbajtja juaj të jetë valide, ju duhet ta sillni produktin së bashku me dokumentin e mirëmbajtjes si dhe kuponin fiskal apo faturën e rregullt.

Mirëmbajtja shtesë nuk mbulon:

 • Materialet e konsumueshme (bateri që mbushen, mbushës, poqa elektrik, qese të fshesës elektrike, etj).
 • Ndërrimin e produktit për shkak të ndryshimit estetik (gërvishtja, zbehja e ngjyrës) që nuk ndikojnë në funksionalitetin e produktit.
 • Zëvendësimin e pajisjes së thyer/prishur, si rezultat i ndikimeve të jashtme (zjarri, uji, rëra, insektet, etj).
 • Dëmtimet e shkaktuara si rezultat i mospërdorimit të produktit sipas udhëzimeve të dhëna.
 • Zëvendësimin e pajisjeve të thyera si pasojë e mosruajtjes së produktit në vende adekuate, sipas udhëzimeve të dhëna.
 • Montimin e pajisjeve

Për cilat produkte ofrohet Mirëmbajtje shtesë?

Mirëmbajtje shtesë ofrohet për produkte të caktuara. Produktet në të cilat ofrohet, kanë opsionin “Shto mirëmbajtje shtesë” në faqet përkatëse. Aty mund të zgjedhni nëse doni mirëmbajtje shtesë për 1 ose 2 vjet. Nëse doni mirëmbajtje shtesë për ndonjë produkt të caktuar që nuk e ka këtë opsion, ju lutem telefononi në 038 660 380 dhe Departamenti ynë për Kujdes ndaj Konsumatorit do t’ju informojë nëse mund t’ua plotësojë atë kërkesë.

Sa vlen dhe sa kushton mirëmbajtja shtesë?

Mirëmbajtja shtesë vlen 1 ose 2 vjet (varësisht cilën e zgjedhni) dhe vjen në kuadër të një pagese simbolike, e cila dallon varësisht prej produktit. Çmimet për Mirëmbajtje shtesë mund t’i shihni në faqet e produkteve përkatëse, ose ndihuni të lirë të na pyesni duke telefonuar në 038660308.

A vlen Mirëmbajtja shtesë edhe për produkte të tjera?

Mirëmbajtja shtesë vlen vetëm për një produkt specifik për të cilin e keni zgjedhur. Për shembull, nëse keni paguar Mirëmbajtje shtesë për Tenxhere Multicooker Pro, të njejtën nuk mund ta shfrytëzoni për ndonjë produkt tjetër, por vetëm për Tenxhere Multicooker Pro. Për produkte tjera, nëse dëshironi, mund t’i shtoni mirëmbajtje (nëse ofrohet si opsion për atë produkt).

Për çdo paqartësi apo info shtesë, ju lutem mos hezitoni ta kontaktoni Departamentin tonë për Kujdes ndaj Konsumatorit në:

Rri n'shpi, blej sigurt online