Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Antarësohu në

Shikoni dallimin në mes NutriBulletit origjinal dhe kopjes së tij

A doni të blini një ekstraktues Nutribullet, por ju nuk jeni të sigurtë që ju do të merrni produktin origjinal? Tregu është plot me kopje, megjithatë këto mund të dallohen nga origjinali në një shikim. Shikoni cilat janë dallimet më të dukshme:

 • 1

  Origjinali:

  • Me logon Magic Bullet

  Kopja:

  • Ngjyrë tjetër
  • Pa logon Magic Bullet
 • 2

  Origjinali:

  • Më i shkurtë

  Kopja:

  • Më i gjatë
 • 3

  Origjinali:

  • Logo e qartë e NutriBulletit

  Kopja:

  • Logo e zbehur e NutriBulletit
 • 4

  Origjinali:

  • Ka licensë

  Kopja:

  • Nuk i përmbush standardet
 • 5

  Origjinali:

  • Kabllo gri

  Kopja:

  • Kabllo e zezë
 • 6

  Origjinali:

  • ka një qosh të mbrendshëm

  Kopja:

  • nuk e ka qoshin e mbrendshëm
 • 7

  Origjinali:

  • Unaza e gumës nuk mund të hiqet

  Kopja:

  • Unaza e gumës mund të hiqet
 • 8

  Origjinali:

  • Mbështjellës metalik të thikave

  Kopja:

  • Mbështjellës plastik i thikave
 • 9

  Origjinali:

  • Pjesa e poshtme, e fortë dhe nuk hiqet

  Kopja:

  • E butë, kualitet i ulët dhe hiqet
 • 10

  Origjinali:

  • Këmbë të zeza, nuk rrëshqasin
  • Model totalisht i ndryshëm

  Kopja:

  • Këmbë të lehta, plastike
  • Model totalisht i ndryshëm
 • 11

  Origjinali:

  • Material i fortë dhe i qëndrueshëm

  Kopja:

  • Plastikë më e hollë dhe e brishtë

Dyqanet tona po punojnë me orar të plotë.

Ejani dhe provoni produktet tona.