Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Antarësohu në

Cili NutriBullet është i duhuri për mua?

Çdo përdorues dhe familje ka nevoja të ndryshme. Ne kemi përgatitur versione të ndryshme të Nutribullet, që ju që mund të zgjidhni. Në këtë faqe ju mund të krahasoni lehtë versionet e ndryshme para se ta bleni. Filloni me verzionin më të përshtatshëm për përdorimin tuaj të përditshëm. Ju gjithmonë mund të avanconi pajisjen tuaj me setin e aksesorëve NutriBullet Kit.

Emri I produktit
Çmimi prej
E pershtatshme per:
Fuqia e motorrit
UNKNOWN
Ngjyra sinjalizuesi aktiv
Funksionio auto on-off
Cikli për ngrohjen e supës
Tehu ekstraktues
Tehu për bluarje
Kapaku i furrës
Gota e madhe (1,3l)
Gota e shkurtë (0,9l)
Gota e madhe (0,9l)
Gota e gjatë (0,7l)
Gota e shkurtë (0,5l)
Gota shkurtër me mbajtëse (0.5l)
Gota me kapak për bartje
Kapaku për ruajtjen e freskisë
Kapaku në formë unaze për gotë
Mbartësji i tehut
Doracaku i nutrucionistit
Doracaku për mirëmbajtje dhe instruksionet
-12%

Çmimi i regullt: 199,90 €


Çmimi Special: 174,93 €

Pajisja revolucionare më e fuqishme e NutriBullet deri më tani.
1700 W
30.000 RPM
zezë
79,90 €
75,91 €
Pajisja origjinale më e shitur që përmban të gjithë setin e aksesorëve të NutriBullet.
600 W
20.000 RPM
hiri
59,90 €
56,91 €
Edicioni i limituar Red. Hapi i parë që mund të merrni drejt të ushqyerit shëndetshëm.
600 W
20.000 RPM
kuqe