GATUAJ SI KUZHINIER PROFESIONAL ME ENËT E LINJËS FIVESTAR LEGEND.

POROSIT TANI >>

FiveStar Legend

Ylli i ri i kuzhinës suaj

Linja Delimano FiveStar Legend ka enët që i duhet kuzhinës suaj për çdo gatim.

Shiko të gjitha produktet këtu >>

FiveStar Legend

Asistenti juaj për gatime me 5 yje

Delimano ka shitur më shumë se 8,2 milionë produkte nga linja Stone Legend. Tashmë, ju sjellim përsëri enë legjendare, edhe më të avancuara, për t'ju ofruar gatim dhe ushqime sa më cilësore.

Tigani FiveStar Legend

Tenxhere FiveStar Legend

Tigan për pallaqinka - FiveStar Legend

Tavë FiveStar Legend

Tepsi e rrumbullakët FiveStar Legend

Tigan për salca FiveStar Legend

5 elemente për rezultate me 5 yje

Enët përmbajnë veshjen e re, e cila është rezistente ndaj ngjitjes: 8 shtresa Quantanium, të përforcuara me pesë elementet më të fuqishme të Tokës. Grimcat e diamantit, titanit, gurit dhe argjendit janë përzier me një bazë uji, për të formuar veshjen rezistente dhe jetëgjatë të enëve.

deri në

3,5x

herë më të qëndrueshme*

deri në

10x

herë më rezistente ndaj ngjitjes**

deri në

2x

herë më rezistente ndaj gërvishtjeve*

*Krahasuar me enët e zakonshme në treg.

Përfito nga dobitë që kanë enët FiveStar Legend

*5 yje për veshjen

8 shtresa Quantanium, të përforcuara me pesë elementet më të fuqishme të Tokës. Grimcat e diamantit, titanit, gurit dhe argjendit janë përzier me një bazë uji, për të formuar veshjen rezistente dhe jetëgjatë të enëve.

*5 yje për cilësi

Deri në 3.5 herë më të qëndrueshme dhe 2 herë më shumë rezistente ndaj gërvishtjeve, krahasuar me enët e tjera.

* 5 yje për shëndet dhe shije

Falë sipërfaqes që nuk e ngjitë ushqimin, ju mund të gatuani ushqime të shijshme dhe të shëndetshme - me pak yndyrë!

* 5 yje për përdorim praktik

Të përshatshme për çdo lloj gatimi - mund t'i përdorni në të gjitha pllakat, për pjekje, për skuqje/fërgim, tava dhe jo vetëm.

*5 yje për pastrim të lehtë

Falë kombinimit të pesë super elementëve, enët kanë një bazë rezistente ndaj ngjitjes, prandaj edhe pastrohen shumë lehtë - për disa sekonda!

*5 yje për vetëdijësim ndaj mjedisit

Për prodhimin e këtyre enëve, tani nevojitet 80% më pak ujë (krahasuar me vitin 2018) dhe paketimi i enëve përbëhet prej më shumë se 70% të materialeve të riciklueshme.

Nuk keni ide se çka të përgatisni?

Dyqanet tona po punojnë me orar të plotë.

Ejani dhe provoni produktet tona.