Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Antarësohu në
Gatime tradicionale me Tenxheren me presion Multi Cooker

Regjistrohu për të shkarkuar librin e recetave:

14 receta gatimi me Tenxheren Elektrike me Presion - Delimano Multicooker

Në këtë libër kuzhine, ju do të gjeni receta interesante gatimi, për tenxheren me Presion Delimano Multicooker. Të gjitha recetat përfshijnë ingredientët që duhet të përdoren, masat e tyre mënyrën e përgatitjes dhe programin që duhet zgjedhur. Përveç asaj, ju do të mësoni shumë gjëra që nuk i keni ditur rreth gatimit në tenxheret me presion, sa janë të sigurta, të thjeshta, dhe të sa e shkurtojnë kohën e gatimit të ushqimeve që zakonisht marrin orë të tëra! Shpejt, Sigurt, Shëndetshëm

Gatime tradicionale me Tenxheren me presion Multi Cooker

Plotësoni hapësirat e zbrazta

Fushat e shënuara me yll (*) janë të detyrueshme.

*Fusha të detyrueshme