MULTIFRESH - ESKTRAKTUES ME VAKUM,
RUAN VLERAT USHQYESE

MultiFresh sjell revolucion në mesin e ekstraktuesve të zakonshëm - është ekstraktues me vakuum, ruan vlerat ushqyese dhe jo vetëm! MultiFresh është pajisje 5në1, dhe mund ta përdorni si: ekstraktues, ekstraktues me vakum, për të mbyllur me vakum, për të gatuar supë dhe për bluajtje.

FUNKSIONET

 • VAKUM+EKSTRAKTIM
 • EKSTRAKTIM
 • VAKUM
 • EKSTRAKTIM + PULSE
 • ZIEN + EKSTRAKTON

VAKUM+EKSTRAKTIM

Popma e fuqishme e vakumit krijon shtypje -40Kpa, largon tërë ajrin dhe nuk lejon oksidimin. Pastaj, motori i fuqishëm prej 800W përzien tërësisht përbërësit me 25,000 rrotullime për minutë.

EKSTRAKTIM

Përdoreni gotën ose ibrikun e MultiFreshit për të përzier përbërësit. Pajisja do t'i ekstraktojë dhe copëtojë përbërësit me 25,000 rrotullime për minutë.

VAKUM

Pajisja e vakumit krijon shtypje -40kPa. Në këtë mënyrë, ju mund ta ruani ushqimin më gjatë se në qeset apo kutitë e zakonshme plastike. Për më tepër, duke përdorur këtë pajisje për mbyllje me vakum, ushqimet tuaja do të ruajnë edhe lëngjet dhe shijen.

EKSTRAKTIM + PULSE

Funksioni ideal për bluarje, ekstraktim dhe copëtimin e akullit - përgatisni pije freskuese duke shtypur disa herë butonin PULSE.

ZIEN + EKSTRAKTON

Përgatitni supa të shijshme dhe të shëndetshme për 20 minuta. Funksioni i nxehtësisë ngrohë deri në 70 °C*. Temperaturë perfekte për të gatuar - jo shumë e nxehtë, ruan vlerat ushqyese të përbërësve. *Kjo temperaturë është e mjaftueshme për t'i gatuar të gjitha perimet, me përjashtim të patateve të zakonshme.

CILIN SMOOTHIE E PREFERONI?

Një smoothie i përgatitur me MultiFresh ruan 74% më shumë vitamina A, C dhe E, krahasuar me smoothiet që përgatiten në ekstraktuesit e zakonshëm.

Një smoothie i përgatitur me ekstraktuesin me vakum MultiFresh, edhe të nesërmen në mëngjes përmban më shumë vitaminë A se një smoothie i përgatitur aty për aty me ndonjë ekstraktues të zakonshëm.

Ekstraktimi normal

Ekstraktimi me vakum

Pa
shkumë
Pa
oksidim
Nuk
shpërndahen
 • 38% më shumë vitaminë A*
 • 27% më shumë vitaminë C*
 • 114% më shumë vitaminë E*
*Krahasuar me ekstraktuesit pa vakum.

SETI MULTIFRESH PËRFSHIN

 1. Pajisjen bazë me fuqi 800W dhe 25 mijë rrotullime për minutë
 2. Ibrikun për ngrohje, me kapacitet 1,200 ml
 3. Gotën 700 ml për ekstraktim (me valvulë vakumi)
 4. 6 tehe, të veshura me çelik inox dhe titan
 5. Gotën 200ml (me dy tehe për bluarje)
 6. Njësinë për vakum
 7. Tubin për vakum
1 2 3 4 5 6 7

Pse MultiFresh është kaq special?

Në tabelën e mëposhtme mund t'i shihni qartë dallimet kryesore mes ekstraktuesve MultiFresh dhe Nutribullet. Në këtë mënyrë, do ta kuptoni pse e kemi emërtuar MultiFresh-in pajisje 5në1 dhe jo një ekstraktues i zakonshëm.

 
Përshkrimi
Description
Fuqia
RPM (Rrotullime për minutë)
Tehet
Gota për ekstraktim
Valvulë dhe bosht vakumi
Ibriku (gota për zierje)
Pjata për ngrohje
Seti për bluarje
Tub vakumi
Funksionet
Ekstraktim me vakum
Vakum
Zierje + ekstraktim
Grind
Bluarje
e-Libri me receta
Çmimi

PA AJËR

Kur lihet ushqimi në ajër, ndodhë oksidimi - ushqimi e humbë freskinë, vitaminat dhe vlerat ushqyese. Prandaj, ndër vetitë më të mira të MultiFresh-it është vakumimi.

Futi përbërësit në gotë, vendose gotën në bazë, zgjedhe funksionin ekstraktim me vakum (blend function) dhe shtype butonin - MultiFresh e largon ajrin para se t'i përziejë përbërësit. Pra, përbërësit ekstraktohen tërësisht pa ajër!

 • Pa oksidim
 • Ruan vitaminat
 • Shije origjinale
 • Me oksidim
 • Humben vitaminat
 • Humb shija

MBROJTJA E USHQIMIT ME VAKUM

 • 1

  Mbyllja me vakum ruan ushqimin disa ditë apo edhe disa javë më gjatë se sa me qese apo kuti të zakonshme plastike.

 • 2

  Mbyllja me vakum i mban ushqimet më të freskëta, sepse ia ruan lëngjet dhe shijet. Ju do ta vëreni lehtë ndryshimin.

 • 3

  Mbyllja me vakum siguron ushqimin. Si? Mbyllja me vakum nuk e lejon oksigjenin të depërtojë, dhe bakteret e myku nuk mund të zhvillohen pa oksigjen.

MultiFresh 5në1

ID: 110047514| SKU: 110047514

5/5 (1)

MultiFresh është ekstraktues risi, i cili parandalon oksidimin dhe ruan më shumë vitamina dhe minerale të ushqimeve. Në këtë mënyrë ju mundëson të ushqeheni shëndetshëm dhe ta forconi sistemin imunitar. MultiFresh është pajisje 5në1 dhe mund të përdoret si: ekstraktues i zakonshëm, ekstraktues me vakum, pajisje për mbyllje me vakum, pajisje për zierje të supës dhe bluarës.

Telefono falas në: 0800 100 30
149,90 €
         

PLANI 21 DITOR

Zbulo receta të reja, përmirësoje shëndetin, humb peshë dhe ushqehu shëndetshëm përmes planit 21 ditor të MultiFresh-it.

Ide të thjeshta, të shijshme dhe të shëndetshme për katër vakte në ditë - për çdo ditë! Fillo aventurën në kuzhinë, duke shkarkuar falas planin me më shumë se 80 receta.

Shkarkoje këtu

Delimano eshte njera nder brendet lidere ne paisjet e kuzhines! Këtu ju mund të gjeni një shumëllojshmëri enësh dhe paisje per lehtesim ne gatim si: Tiganë për skuqje, krepa, petulla, mish, etj Tenxhere për zierje makaronash, pregatitje te gjellrave. Tepsi për pjekje ne furrë.Tava për grillë 'skarë' Pajisje elektrike dhe aksesore për kuzhinën tuaj Rubinet Elektrik Blendera Nutribullet Aksesore kuzhine Fussion Juicer po ashtu edhe receta te shijme per pregatitje.

© Studio Moderna 2020

MultiFresh 5në1

ID: 110047514| SKU: 110047514

5/5 (1)

MultiFresh është ekstraktues risi, i cili parandalon oksidimin dhe ruan më shumë vitamina dhe minerale të ushqimeve. Në këtë mënyrë ju mundëson të ushqeheni shëndetshëm dhe ta forconi sistemin imunitar. MultiFresh është pajisje 5në1 dhe mund të përdoret si: ekstraktues i zakonshëm, ekstraktues me vakum, pajisje për mbyllje me vakum, pajisje për zierje të supës dhe bluarës.

Telefono falas në: 0800 100 30
149,90 €

Disa dyqane janë duke punuar me orar të shkurtuar!

Blej sigurt nga shtëpia!