Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Antarësohu në

Smoothie pije pranverore

Koha e pregatitjes:

20 minuta ose më pak

Koha totale:

20 minuta ose më pak

Përbërësit:

- Një dorë spinaq i freskët

- 10 qershi

- 1 banane

- 3 gjethe mente

Pergaditje:

Të gjithë këtë mase e hedhim në gotën e Nutribullet dhe i ekstraktojmë.

Author : K.Z