Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Antarësohu në

Smoothie për përmirësimin e hidratimit të organizmit

Koha e pregatitjes:

20 minuta ose më pak

Koha totale:

20 minuta ose më pak

Përbërësit:

- Gjysmë fete shalqi (vetëm pjesa e kuqe)

- Një karotë

- 2 fletë sherbele

Përgatitja:

Te gjithë këtë masë e hedhim në gotën e Nutribullet dhe i ekstraktojmë.

Author : K.Z