Smoothie me vanile nga Nutribullet

Koha e pregatitjes:

20 minuta ose më pak

Koha totale:

20 minuta ose më pak

Përbërësit:
1 Banane ½ Gote Tofu ½ Luge Gjalpë Bajameje Pak Ekstrakt Vanilje 1 Gotë Qumësht Bajameje
Përgatitja:

Shtoni përbërësit në gotën e gjatë të NutriBullet dhe përzihini për 30 sekonda.

Author : K.Z