Smoothie me ngjyra të ndryshme

Koha e pregatitjes:

20 minuta ose më pak

Koha totale:

20 minuta ose më pak

Përbërësit:
1 tufë selino 3 banane ¼ avokado ¼ kastravec 10g xhinxhër 80g spinaq 12 kuba akull 200 ml. ujë 1/2 mollë 2 karrotë 100ml. kos 5 lugë gjelle fruta miks ½ kumbull e thatë 1 lugë gjelle mjalt 150g ananas
Përgatitja:

Prisni dhe qëroni të gjithë përbërësit. Miksoni secilin ngjyrë më vete. Kur të gjitha ngjyrat të jenë gati servirini me gota.

Shtresa Jeshile

 • 1 tufë selino
 • 1 banane
 • ¼ avokado
 • ¼ kastravec
 • 5g xhinxhër
 • 80gr spinaq
 • 4 kuba akull

Shtresa e kuqe

 • 100ml. ujë
 • 1 banane
 • 5g xhinxhër
 • ¼ mollë
 • 1 karrotë
 • 100ml. kos
 • 5 lugë gjelle fruta miks
 • ½ kumbull e thatë
 • 1 lugë gjelle mjalt
 • 4 kuba akull

Shtresa e verdhë

 • ¼ mollë
 • 150g ananas

Author : K>Z