Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Antarësohu në

Dërgesa

Ju mund të porosisni online, nga rehatia e shtëpisë dhe ne ua sjellim produktet kudo në Kosovë!

  • Koha e arritjes së porosive: 2-5 ditë
  • Për produkte të caktuara, mund të paguani me këste në derë t'shpisë
  • Transport në tërë Kosovën

Për dërgesa, anulime të porosive, garanci, reklamacione dhe ankesa ju lutem na telefononi në: 038 660 308 ose na shkruani në info@topshop-ks.com.

Porosit online nga rehatia e shtëpisë.