tooltip after the triger
tooltip after the triger
Për porosi dhe ndihmë, thirr në
038 244 644 99

Delimano® është markë e regjistruar e Studio Moderna, kompani Sllovene produktet e të cilës janë prezente në 20 shtete evropiane. Dormeo, Kosmodisk, Top Shop, BigFish biçikletë dhe Stilago janë marka tjera që sjellin produkte interesante dhe atraktive për shëndet, shtëpi, dhe mirëqenie tek miliona konsumator anembanë botës.

Baza e brendit të ri Delimano është e vëmendshme ndaj energjisë dhe e orientuar drejt mbrojtjes së ambientit duke sjellur në kuzhinën tuaj pajisje që ruajnë ambientin, energjinë dhe janë organike.

Produktet Delimano janë prodhuar duke pasur ambientin në mendje; përveç kësaj të gjitha produktet janë prodhuar nga material i ricikluar. Thelbi është shtresa organike e qeramikës; kombinim inovativ i materialeve që lejojnë përdorim optimal të energjisë dhe zvogëlojnë CO2 në atë ambient.

Produktet Delimano sjellin dashurinë dhe vëmendjen ndaj ambientit të pastër tek elementet më të rëndësishme të jetës sonë: tek shtëpia dhe tek ushqimi që ne hamë.

Për të parë të gjitha produktet Delimano kliko këtu.