tooltip after the triger
tooltip after the triger
Për porosi dhe ndihmë, thirr në
038 244 644 99

Pallaqinka me fruta

Autor/e: Delimano

Lloji i recetës: Deserte - ëmbëlsira

Koha e gatimit: më pak se 20 minuta


Përbërësit:
  • 1 ve
  • maje krip
  • 500ml qumësht
  • 12 llugë miell
  • fruta mali
Përgatitja

Copëtoj/miksoj të gjithë përbërsit me përjashtim të frutave të malit. Vendose masën në tiganin elektrik Delimano dhe para se pallaqinka të jetë e pjekur plotësisht,pastaj vendos mbi masën edhe frutat e malit. Pallaqinka mahnitëse është gati!

Shijoni pallaqinkat tuaja!

Ju mund ta përgatitni këtë ushqim me këtë enë: